Биди во тек

Повик за учесници на младински проекти во Црна Гора и Бугарија

Повик за учесници на младински проекти во Црна Гора и Бугарија

Во прилог можете да најдете подетални информации за проектите во Бугарија и Црна Гора

Еразмус + Инфо Ден !

Еразмус + Инфо Ден !

Волонтерски Центар Скопје ве поканува да бидете дел од ЕРАЗМУС + ИНФО Денот во организација на ЕВС волонтери од Франција – Сиријел и Гијем

Повик за учество на работилница “Што претставуваат  ТОEFL и IELTS,  методи и тактики за совладување на испитите”

Повик за учество на работилница “Што претставуваат ТОEFL и IELTS, методи и тактики за совладување на испитите”

Дали сте еден од студентите кој веќе некое време сериозно размислува за продолжување со образование во странство?

Јазична работилница “Италијанскиот јазик низ италијанска музика, кујна и филм”

Јазична работилница “Италијанскиот јазик низ италијанска музика, кујна и филм”

Наменета е за оние кои имаат желба да научат интересни факти за италијанската музика, кујна и филм, преку зададени вежби и работа во групи да го збогатат вокабуларот од горенаведените теми.

Курс по конверзација на германски јазик

Курс по конверзација на германски јазик

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/649659

Упис за интензивен курс по германски јазик

Упис за интензивен курс по германски јазик

Часовите почнуваат на 29 .10. Пријавување до 23.10

Повик за ЕДЕН ЕВС ВОЛОНТЕР на веќе одобрен ЕВС проект во Арад, Романија

Повик за ЕДЕН ЕВС ВОЛОНТЕР на веќе одобрен ЕВС проект во Арад, Романија

Доколку сте заинтересирани да бидете волонтери на предложениот проект, за повеќе информации контактирајте не на нашиот и-мејл: vcs_contact@yahoo.com

Подготвителни часови за испит TOEFL Ibt -60% попуст за студенти и невработени лица

Подготвителни часови за испит TOEFL Ibt -60% попуст за студенти и невработени лица

Часовите почнуваат на 22.10.2016-та година, крајниот рок за пријавување е до 17.10.2016-та година.

Француски јазик – интензивен почетен и напреден курс

Француски јазик – интензивен почетен и напреден курс

Едукативниот центар  “Да Научиме” организира викенд курсеви по француски јазик за почетници и за оние кои имаат познавање на францускиoт повеќе

Италијански јазик – интензивен почетен и напреден курс

Италијански јазик – интензивен почетен и напреден курс

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

Пријави се за една од јазичните викенд работилници по англиски, германски, шпански, франуцски или италијански јазик
Викенд јазични работилници по англиски, германски, шпански италијански и француски јазик

Викенд јазични работилници по англиски, германски, шпански италијански и француски јазик

Со почеток од 22.10 до 22.11, секој викенд Да Научиме ќе организира серија на јазични работилници по англиски, германски, шпански и италијански јазик

Да Научиме има потреба од програмери

Да Научиме има потреба од програмери

Заради проширување на својата дејност, Да Научиме има потреба од 4 програмери за работа со странски комапнии

Презентација на програмата за зимски јазичен камп во Белград – сабота, 08.10

Презентација на програмата за зимски јазичен камп во Белград – сабота, 08.10

Местата се ограничени, задолжително потврдување на присуство на danaucime@gmail.com или 071/638997

Курс конверзација – шпански јазик

Курс конверзација – шпански јазик

Наменето е сите оние со предзнање на шпански јазик кои сакаат да го подобрат своето изразување и да го збогатат вокабуларот.

Да научиме има потреба од професори по англиски и германски јазик

Да научиме има потреба од професори по англиски и германски јазик

Заради зголемен обем на работа, Едукативниот центар ” Да Научиме” има потреба од професори по англиски и германски јазик

Интензивен курс по англиски јазик – почетно ниво

Интензивен курс по англиски јазик – почетно ниво

Цена на цел курс: 3699 денари. Можност за плаќање на 2 месечни рати!

Конкурс за доделување на ваучери за зимски јазичен курс по италијански јазик во Рим, Италија

Конкурс за доделување на ваучери за зимски јазичен курс по италијански јазик во Рим, Италија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Koнкурс за доделување на ваучери за зимски курс по италијански јазик во Милано, Италија

Koнкурс за доделување на ваучери за зимски курс по италијански јазик во Милано, Италија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на ваучери за зимски јазичен курс во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на ваучери за зимски јазичен курс во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

...Повеќе