Јавни трибини во Охрид и Битола, за активизам и хуманост кон животните!

Јавни трибини во Охрид и Битола, за активизам и хуманост кон животните!

„Никогаш не се сомневај во фактот дека мала група интелигентни и загрижени луѓе може да го променат светот.. Досега, само таквите го менувале.“

Јавни трибини во Охрид и Битола, за активизам и хуманост кон животните!

Јавни трибини во Охрид и Битола, за активизам и хуманост кон животните!

„Никогаш не се сомневај во фактот дека мала група интелигентни и загрижени луѓе може да го променат светот.. Досега, само таквите го менувале.“

ОВА ЛЕТО ИЗБЕРИ ПЛАЖА ВО ОХРИД!

ОВА ЛЕТО ИЗБЕРИ ПЛАЖА ВО ОХРИД!

Охрид , Балканскиот Ерусалим, е честа летна дестинација која ја посетуваат како домашни, така и странски туристи. Охрид е препознатлив повеќе

Журки во Охрид

Журки во Охрид

#1 На 1 август (четврток) диџејот Пол Окенфолд ќе биде домакин на журка на плажата Немо. Настанот е во организација повеќе

Државата нема пари за патувањето на математичарите на светската Олимпијада во Колумбија

Државата нема пари за патувањето на математичарите на светската Олимпијада во Колумбија

17 годишниот охридски средношколец Никола Грунчевски е најмладиот член на македонската репрезентација на математичари. Грунчевски за една недела со репрезентацијата  повеќе