BO BOWLING

BO BOWLING

    Новоотворениот BO BOWLING е првиот „бутик“ боулинг во Македонија кој се наоѓа во ексклузивен простор на најновиот трговски повеќе

BO BOWLING

BO BOWLING

    Новоотворениот BO BOWLING е првиот „бутик“ боулинг во Македонија кој се наоѓа во ексклузивен простор на најновиот трговски повеќе

Донација од 1500 книги на универзитетската библиотека во Штип

Донација од 1500 книги на универзитетската библиотека во Штип

Од денес на рафтовите во универзитетската библиотека „Гоце Делчев“ во Штип се најдoа нови 1500 примероци од над 340 различни наслови.

Започна летната сезона на Градскиот базен во Штип

Започна летната сезона на Градскиот базен во Штип

Новиот концесионер внесе многу освежување, каде после толку години тоалетите конечно се санирани и подновени, исто така е поставена платформа повеќе