Oглас за вработување – Souricico

Oглас за вработување – Souricico

Sourcico is expanding a team in Macedonia. We are growing again!

Join our Sourcico family…

Expanding our teams in Macedonia we are looking for:

Oглас за вработување – Souricico

Oглас за вработување – Souricico

Sourcico is expanding a team in Macedonia. We are growing again!

Join our Sourcico family…

Expanding our teams in Macedonia we are looking for:

Да Научиме има потреба од програмери

Да Научиме има потреба од програмери

Заради проширување на својата дејност, Да Научиме има потреба од 4 програмери за работа со странски комапнии

Да научиме за Лувр

Да научиме за Лувр

Името Лувр за прв пат се појавува во 1119 година кога кралот Филип Август почнува да гради тврдина каде ќе го чува своето богатство и своите воени заробеници

Вработување во Џонсон Мети

Вработување во Џонсон Мети

Краен рок за доставување на апликации: 15/05/2015

Вработување во Макпетрол

Вработување во Макпетрол

Краен рок за пријавување: 12.05.2015

Оглас за вработување во АД МЕПСО

Оглас за вработување во АД МЕПСО

Краен рок за пријавување: 20.12.2014

Вработување во Веро

Вработување во Веро

Краен рок за пријавување: 10.12.2014

Вработување во OSCE

Вработување во OSCE

The candidates are required to have the following minimum qualifications:

Вработување во Стопанска Банка

Вработување во Стопанска Банка

Краен рок за пријавување: 07.12.2014

Вработување во Агенција Рејтинг

Вработување во Агенција Рејтинг

Агенцијата за истражување на пазарот и јавното мислење Рејтинг има потреба од анкетари кои би биле хонорарно ангажирани за спроведување на телефонски истражувања.

Вработување во Министерство за здравство

Вработување во Министерство за здравство

Образецот на пријавата е објавен во “Службен весник на Република Македонија” број 13/2011 ина интернет локацијата http://aa.mk.

Вработување во Т-мобиле

Вработување во Т-мобиле

Основна нето плата е во висина од 22.950,00 денари и додатоци на плата.

Вработување во агенција за странски инвестиции

Вработување во агенција за странски инвестиции

Рокот за пријавување на заинтересираните кандидати е заклучно со 10.11.2014 година.

Вработување во Министерство за Економија

Вработување во Министерство за Економија

Краен рок за пријавување: 04.11.2014