Вработување во Џонсон Мети

Вработување во Џонсон Мети

Краен рок за пријавување: 07.12.2014

Вработување во Џонсон Мети

Вработување во Џонсон Мети

Краен рок за пријавување: 07.12.2014

Make a change: Be a VOLUNTEER! Vol. 2

Make a change: Be a VOLUNTEER! Vol. 2

Младите можат и оваа година, по втор пат, со огромно задоволство ви го најавува започнувањето на проектот „Make a change: Be a VOLUNTEER! Vol. 2”. повеќе

Повик за учество на интернационален студентски фестивал во Норвешка

Повик за учество на интернационален студентски фестивал во Норвешка

Крајниот рок за пријавување е 30-ти септември 2014-та година

Повик за учество на Skopje Creative Hub 2014‏

Повик за учество на Skopje Creative Hub 2014‏

Крајниот рок за пријавување е 15-ти август 2014-та година

Аплицирајте за учество на младинската размена „Green your Life” во Словачка

Аплицирајте за учество на младинската размена „Green your Life” во Словачка

За аплицирање, потребно е да испратите CV и апликација достапна тука, на следната електронска адреса: recruitments@mladiinfo.eu. Краен рок за аплицирање е 15-ти август, 2014

Бесплатен семинар за новинари во Германија

Бесплатен семинар за новинари во Германија

Крајниот рок за пријавување е 15-ти август 2014-та година

Бесплатни работилници од светски познатата Мади Шарма- Имам идеја за Бизнис сега што?

Бесплатни работилници од светски познатата Мади Шарма- Имам идеја за Бизнис сега што?

По големите европски сцени во кои секојдневно ги држи своите инспиративни говори Мади Шарма
говори, на 3ти и 4ти јули ќе можеме да ја видиме и во Скопје. Со двете еднодневни работилници посветени на
претприемништвото и Македонија ќе добие свое место на мапата на земји во кои е почувствуван
МАДИ ЕФЕКТот.

Повик за учество на интернационална летна школа во Истанбул, Турција

Повик за учество на интернационална летна школа во Истанбул, Турција

Крајниот рок за пријавување е 20-ти јули 2014-та година

Повик за учесници за проектот „Подготвеност за вработување и за работа“

Повик за учесници за проектот „Подготвеност за вработување и за работа“

За дополнителни прашање или ви се потребни повеќе информации пишете на gorjan.slavkovski@youthcan.org.mk или на 072 23 70 70

VISION – Финална конференција во огранизација на ESTIEM – Скопје

VISION – Финална конференција во огранизација на ESTIEM – Скопје

По минатогодишниот настан Europe 3D Macedonia и сега веќе завршената размена на студенти со локалната група од Ајндховен, на ред доаѓа долго-очекуваната VISION – Финална конференција

Повик за учество на летна школа во Охрид, 2014

Повик за учество на летна школа во Охрид, 2014

Сакате да имате супер летен одмор?