Повик за учество на тродневен тренинг курс во Маврово (AEGEE- Скопје)

Повик за учество на тродневен тренинг курс во Маврово (AEGEE- Скопје)

Темата на настанот ќе биде запознавање на работата на AEGEE Скопје (HR, PR и FR работилници), обучување во областа на организација на настани, функционирање на невладиниот сектор и дискусија за студентскиот живот

AEGEE Скопје организира тродневен тренинг курс во Маврово во периодот од 18.10.2013 до 20.10.2013 (петок,сабота и недела).

Темата на настанот ќе биде запознавање на работата на AEGEE Скопје (HR, PR и FR работилници), обучување во областа на организација на настани, функционирање на невладиниот сектор и дискусија за студентскиот живот.

На крај на настанот учесниците ќе добијат сертификат за учество на тренинг курсот.

Покрај сето ова, ќе имаме можност да се запознаеме подобро и да се забавуваме на тематските забави во вечерните часови.

Цената за партиципација ќе биде 2000 денари со вклучен превоз, сместување и три оброка на ден.

Повикот трае до 06.10.2013 (до 24 часот) и може да аплицирате на следниов линк

https://docs.google.com/forms/d/17Wwhdz-LcITw2rgtnLjJg6U6Azci-yn2k7-AREBT5jc/viewform

И да не ги изоставиме лудите забави до утринските часови.

И секако, прочитајте за соработката на АЕGEE и Еду Картичка!

Share Button

Препорачани статии

Живеј haLALAlthy со Аеже – Скопје и дружи се со цела Европа

Живеј haLALAlthy со Аеже – Скопје и дружи се со цела Европа

Кога срцето ти вика „журкај се“, ама паметот ти вели да живееш здраво, тогаш е време за АЕЖЕ (AEGEE)Скопје!

Бидете активни за време на студирањето

Бидете активни за време на студирањето

Пракси, обуки, волонтирање и уште многу други активности чекаат на вас!

Интересна хумантарна акција: одиме во кино со децата од домот ”11 Октомври”
Секој Студент и Аегеее Скопје организираат семинар за лидерство

Секој Студент и Аегеее Скопје организираат семинар за лидерство

Сите кои присуствувале на семинарот ќе добијат СЕРТИФИКАТ за учество по follow up (консултации за лично подобрување)

Повик за учество на тродневен тренинг курс во Маврово (AEGEE- Скопје)

Повик за учество на тродневен тренинг курс во Маврово (AEGEE- Скопје)

Темата на настанот ќе биде запознавање на работата на AEGEE Скопје (HR, PR и FR работилници), обучување во областа на организација на настани, функционирање на невладиниот сектор и дискусија за студентскиот живот