Интересна хумантарна акција: одиме во кино со децата од домот ”11 Октомври”

Интересна хумантарна акција: одиме во кино со децата од домот ”11 Октомври”

Покажете хуманост и вака.

Секоја постапка е значајна без разлика колку ви се чини мала. Еве еден интересен начин да им помогнете на децата без родители и да им разубавите барем неколку часа. Тие пак сигурно ќе ви поттикнат добро расположените кое ќе трае минимум една недела. Дружете се со децата од домот ”11 Октомври” и креативните Аегее-вци. Еве како:

Хуманитарна акција: ONE for all!

Организирана посета со децата од домот без родители “11 Октомври”на кино Рамстор за проекција на анимираниот филм “Cloudy with a chance of meatballs 2”

Дали некогаш сте помислиле дека токму вашето присуство не е важно? Сега секој EДЕН придонесува! Колку волонтери, толку деца! Ве молам да ја попoлните апликацијата во прилог со цел да имаме увид за бројот на учесници ТУКА!

Средба пред домот за деца без родители, на 09.12. во 10.00 часот!
Повеќе информации на утрешната средба ПЕТОК во 5, во канцеларијата на АЕГЕЕ-Скопје.

Се гледаме наскоро!

Не заборавајте дека во просториите на АЕГЕЕ можете да ја подигнете и вашата Еду-картичка. Прашајте кај нив или пак прочитајте кај нас!

Share Button

Препорачани статии

Живеј haLALAlthy со Аеже – Скопје и дружи се со цела Европа

Живеј haLALAlthy со Аеже – Скопје и дружи се со цела Европа

Кога срцето ти вика „журкај се“, ама паметот ти вели да живееш здраво, тогаш е време за АЕЖЕ (AEGEE)Скопје!

Бидете активни за време на студирањето

Бидете активни за време на студирањето

Пракси, обуки, волонтирање и уште многу други активности чекаат на вас!

Интересна хумантарна акција: одиме во кино со децата од домот ”11 Октомври”
Секој Студент и Аегеее Скопје организираат семинар за лидерство

Секој Студент и Аегеее Скопје организираат семинар за лидерство

Сите кои присуствувале на семинарот ќе добијат СЕРТИФИКАТ за учество по follow up (консултации за лично подобрување)

Повик за учество на тродневен тренинг курс во Маврово (AEGEE- Скопје)

Повик за учество на тродневен тренинг курс во Маврово (AEGEE- Скопје)

Темата на настанот ќе биде запознавање на работата на AEGEE Скопје (HR, PR и FR работилници), обучување во областа на организација на настани, функционирање на невладиниот сектор и дискусија за студентскиот живот