Повик за учество на летна школа во Охрид, 2014

Повик за учество на летна школа во Охрид, 2014

Сакате да имате супер летен одмор?

Прва и единствена едукативна, креативна и забавна летна школа за сите возрасти од ваков тип во Македонија.

6 различни едукативни пакети од кои можете да избирате и многу активности – спорт, забава, култура, одмор, рекреација, со вклучено хотелско сместување покрај езеро и три оброци на ден.

Членовите на исто семејство користат бенефиции и попусти.

Повеќе информации за програмите тука!

Пријавување на contact@tc-eva.com, eva.center@yahoo.com, 078/ 23 13 23 и 02/ 3256 262

Со Вашата Еду Картичка, дополнителен попуст од 10%!

Дали знаете каков подарок можете да добиете со купување на Еду Картичка! Клик тука!

Следете нѐ на нашата фан страна на Фејсбук!

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com