Аплицирајте за учество на младинската размена „Green your Life” во Словачка

Аплицирајте за учество на младинската размена „Green your Life” во Словачка

За аплицирање, потребно е да испратите CV и апликација достапна тука, на следната електронска адреса: recruitments@mladiinfo.eu. Краен рок за аплицирање е 15-ти август, 2014

Младиинфо Интернационал испраќа 6 учесници од Македонија за младинската размена „Green your Life”, која ќе се оддржи во Братислава и Зајезова, Словачка, во периодот од 5 до 14 септември, 2014.

Младинската размена ќе им понуди на учесниците практични знаења на неколку еко-теми, и тоа: глобално затоплување, намалување на отпад, животни од загрозен вид, паметно користење на енергија и здрава исхрана. Учесниците ќе бидат во можност да искусат еден поинаков начин на живеење и да бидат дел од еко-заедница, а истовремено и да ги споделат своите знаења со нивните врсници.

Услов: Учесниците треба да бидат на возраст од 18 до 30 години.

Покриени трошоци

  • Сместување и храна за време на младинската размена – 100% покриени трошоци за сите учесници;
  • Патни трошоци до 170 евра ќе бидат покриени. Доколку картите чинат повеќе, разликата ја доплаќа учесникот.

Аплицирање

За аплицирање, потребно е да испратите CV и апликација достапна тука, на следната електронска адреса: recruitments@mladiinfo.euКраен рок за аплицирање е 15-ти август, 2014.

Вашите прашања може да ги испратите на recruitments@mladiinfo.eu.

Еду картичка за 100 денари? Клик тука!

Едуцирајте се со Еду Магазин, купувајте на попуст со Еду Картичка. Следете нѐ на нашата фан страна на Фејсбук!

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com