10 корисни веб сајтови за барање работа

10 корисни веб сајтови за барање работа

Дали знаете за овие сајтови?

1. www.StyleCareers.com – за работа во светот на модата;

2. www.accountingjobstoday.com – за работа поврзана со финансии;

3. www.starchefsjobfinder.com -за кулинарски работни позиции;

4. www.momcorps.com – за парт-тајм работни позиции;

5. www.mediabistro.com- за сите оние кои се добри во пишување;

6. www.schoolspring.com- за работа во образование;

7. www.lawenforcementjobs.com- за работни позиции поврзани со спроведување на законот;

8. www.constructionjobs.com- за градежни работи;

9. www.dice.com- за професионалци во технологијата и инжињерството;

10. www.healthjobsusa.com- за работа во здравствениот сектор.

Едуцирајте се со Еду Магазин, купувајте на попуст со Еду Картичка. Следете нѐ на нашата фан страна на Фејсбук!

Share Button

Препорачани статии

Интензивен курс по шпански јазик

Интензивен курс по шпански јазик

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Информативна сесија за студирање во Словенија

Информативна сесија за студирање во Словенија

Дали сте еден од оние кои сакаат да го продолжат своето образование во Словенија? Дали сакате да дознаете за можностите за студирање на додипломски и мастер студии?

Курс по италијански јазик за архитекти

Курс по италијански јазик за архитекти

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Aнглиски јазик за медицинари

Aнглиски јазик за медицинари

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Подготовка – пракса за полагање на испит DITALS во Салерно, Италија

Подготовка – пракса за полагање на испит DITALS во Салерно, Италија

За сите идни наставници по италијански јазик