Оглас за вработување во Македонија турист АД Скопје

Оглас за вработување во Македонија турист АД Скопје

Краен рок за пријавување: 11.11.2014

Македонија турист АД Скопје го распишува следниов оглас

За пријавување на кандидати за засновање на работен однос за следново  работно место

1. Инжинер – ахитект ( 1 извршител)  на неопределено време.

Профил на кандидатот:
– Завршено високо образование
–  познавање на англиски јазик
– работно искуство во струката 5 години

Заинтересираните кандидати треба да ги достават следниве документи:
-мотивационо писмо;
-кратка биографија;
-доказ за завршено образование (диплома, уверение, и сл.),
на следната адреса: ул. “Филип Втори македонски” бр.5 Скопје со ознака “за оглас и работната позиција за која се аплицира” .

Оглас трае пет работни дена од денот на објавувањето.
Изборот ќе се изврши во рок од 45/90 или 120 дена од завршувањето на конкурсот во зависност од бројот на пријавени кандидати

Дневното работно време е 8 часа ( од 8 до 16 часот) од понеделник до петок или 40 часа неделно.
Основна нето плата е во најзнизок паричен износ од 15.000,00 денари

За пријавување на кандидати за засновање на работен однос за следново  работно место

1. Хемиски техничар ( 1 извршител) на неопределено време.

Профил на кандидатот:
– Завршено средно образование
–  познавање на англиски јазик
–  работно искуство во струката 5 години

Едуцирајте се со Еду Магазин, купувајте на попуст со Еду Картичка. Следете нѐ на нашата фан страна на Фејсбук!

Заинтересираните кандидати треба да ги достават следниве документи:

-мотивационо писмо;
-кратка биографија;
-доказ за завршено образование (диплома, уверение, и сл.),
на следната адреса: ул. “Филип Втори македонски” бр.5 Скопје со ознака “за оглас и работната позиција за која се аплицира” .

Оглас трае пет работни дена од денот на објавувањето.
Изборот ќе се изврши во рок од 45/90 или 120 дена од завршувањето на конкурсот во зависност од бројот на пријавени кандидати.

Дневното работно време е 8 часа ( од 8 до 16 часот) од понеделник до петок или 40 часа неделно.
Основна нето плата е во најзнизок паричен износ од 15.000,00 денари.

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com