Вработување во Џонсон Мети

Вработување во Џонсон Мети

Краен рок за пријавување: 07.12.2014

Џонсон Мети има потреба од Асистент за финансии (Office assistance) кој ќе му се придружи на нашиот тим за финансии во фабриката за автокатализатори во Скопје.

Кандидатот за својата работа ќе одговара на Финансов сметководител.

Успешниот кандидат ќе има обврска да комуницира и да се координира со останатите оддели во фабриката со цел да обезбеди навремен прием и достава на фактурите, како и на останати финансиски документи.
Позицијата вклучува постојана комуникација со релевантните надворешни страни во насока на остварување на непречен процес на плаќања, како и сигурност дека сите плаќања се соодветно и безбедно реализирани.

Едуцирајте се со Еду Магазин, купувајте на попуст со Еду Картичка. Следете нѐ на нашата фан страна на Фејсбук!

Имаме потреба од мотивирани кандидати со одлични вештини и способности за градење на ефективни деловни односи со внатрешните сектори и надворешните клиенти и добавувачи. Кандидатот е потребно да покаже проактивен пристап во извршување на работните задачи, прецизно и точно во зададени кратки рокови, со способност за адаптирање на промениливите деловните потреби на компанијата.

Идеално, кандидатот е пожелно да биде квалификуван сметководител, со високо образование од областа на економијата или друга сродна област, со најмалку 2 двегодишно работно искуство во финансии сметководство.

Кандидатот, исто така е пожелно да поседува:
-Аналитички способности и способност за решавање на проблеми
-Способност за планирање и организација.
-Познавање на важечките сметководствени стандарди и финансиската регулатива
-Познавање на ЅАР програмата ќе се смета за предност
-Напредно познавање на Microsoft Office (Ехсе1, Word,Powerpoint)

Професионално ниво на владеење на македонски и англиски јазик Работно време: понеделникпеток 08. 3017. 00ч Позицијата е привремена. во времетраење од една (1) година (замена за пооодилно отсуство) Доколку сте заинтересирани испратете Ваша биографија и писмо за мотивација на англиски јазик на следнава емаил адреса: mkhr@matthey.com  Ве молиме Вашата биогоафија и писмо за мотивација да бидат испратени како MS Word документ и задолжително наведете го референтиот бро| на огласот во предметот на пооаката. Во спротивно Вашата апликаиија нема да биде разгледдна. Со испраќање на Вашата апликација давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од една (1) година.

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com