Да научиме има потреба од агенти и промотери за проектот Еду Картичка

Да научиме има потреба од агенти и промотери за проектот Еду Картичка

Крајниот рок за пријавување е 07/03/2015 година

ДаНаучиме ДООЕЛ Скопје, објавува конкурс за соработници и ги поканува сите амбициозни млади луѓе да аплицираат за некоја од понудените  позиции.

ДаНаучиме (www.danaucime.mk) е приватна компанија, чија примарна дејност е раководење на веб портал за приватни подучувачи, единствен од ваков вид во Македонија. Во склоп на порталот е едукативниот магазин, чија цел меѓу другото е и објавување на информативни содржини од секаков вид, кои би им помогнале на студентите да бидат во тек со сите настани и случувања кои би ги интересирале.

Како дел од Да Научиме е и студентската Еду Карта – едукативна картичка за попуст на студентите во над 150 компании (кафулиња, ресторани, книжарници, спортски и едукативни центри и сл.). Бидејќи компанијата е во постојана потрага за нови компании соработници, потребни се практиканти кои би помогнале за ширење на Еду Карта и развој на проектот.

Можете да се пријавите за следните  позиции:

1. Aгент за продажба

Предност имаат комуникативни и креативни личности кои имаат желба активно да учествуваат во продажните и промотивните активности на компанијата и се мотивирани за постојан напредок и развој.

Задолженијата на соработниците за продажба вклучуваат:

–          Контакт со компании (закажување и остварување на состаноци),

–          Ажурирање на информациите поврзани со веќе постоечките соработници,

–          Продажба на Еду Картичка,

–          Промоција на компанијата на факултети/средни училишта,

Сите заинтересирани да испратат кратко портфолио на danaucime@gmail.com или да добијат повеќе информации на 071638997

 

2. Новинар за потребите на Еду Магазин

Предност имаат личности кои имаат искуство со пишување на текстови и креативни личности кои имаат желба да се приклучат на млад и амбициозен тим

Задолженијата на соработниците за потребите на Еду Магазин  вклучуваат:

–  Пишување на текстови во определена категорија на Еду Магазин во зависност од интересите,

– Креативно и идејно учестуво во развивањето на порталот,

– Следење на информации поврзани со образование и нивно навремено известување

Сите заинтересирани за пишување на текстови, потребно е да испратат текст за проверка на danaucime@gmail.com, при што

по извршената проверка, ќе бидат повикани на кратко интервју.

Местото за новинар подразбира волонтерска партиципација!

 

Крајниот рок за пријавување  е 07/03/2015 година

Едуцирајте се со Еду Магазин, купувајте на попуст со Еду Картичка. Следете не’ на нашата фан страна на Фејсбук!

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com