Фанер сокови – дар од природата

Фанер сокови – дар од природата

100% витамини

Соковите Фанер се познати по богатиот состав на витамини кои ги поседуваат во нив

Еве неколку од нив:

Jaболко

” Се’ започна со јаболка”. Фанер е денес еден од најголемите преработувачи на ова овошје во Европа. Неговиот јаболков сок е познат по својата ароматичност и идеалната мерка ” слатко -кисел” вкус. 100%-но јаболковиот сок посебно е добар за здравје, бидејќи како што секоја народна поговорка вели ” една јаболка дневно го брка докторот од дома”

Aнанас

“Чист вкус на егзотична мешавина – неколку видови ананас одгледани на Тајланд. Богат е со групата на витамини А, Б И Ц и е добар за кожа. Му помага на организмот во абсорбција и јакнење на составот на жива во организмот и метаболизмот. Како 100% чист сок  е идеална база за летни коктели.

Дали знаете дека ЏСП Актуел е главен увозник за соковите Фанер во Македонија? Повеќе за ЏСП Актуел – клик тука!

Дали знаете дека со Еду Картичка имате поволности при користењето на производите на ЏСП АКТУЕЛ?

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com