Бесплатни подготвителни часови по ТОЕFL за сите средношколци

Бесплатни подготвителни часови по ТОЕFL за сите средношколци

Бесплатни подговтивтелни часови по ТОЕFL за сите средношколци!

По трет пат  American Universiy in Bulgaria во соработка со Едукативниот центар “Да Научиме“ за сите средношколци- апликанти на AUBG  од Македонија, воведува бесплатни подготвителни часови по TOEFL во Скопје и Делчево, Струмица и Прилеп како и бесплатно полагање на испитот ТОЕFL во Скопје.

 За да може да бидете дел од оние кои ќе ги посетуваат бесплатните часови ( бројот е ограничен) потребно е да се пријавите на конкурсот за учество на работилници “Kaриерно насочување” – клик тука!

Работилниците се одвиваат за време на викенд!

Оние кои редовно ќе ги посетуваат работилниците, ќе имаат можност да посетуваат бесплатни подготвителни часови по за испит ТОЕFL!

Дополнителни информации може да добиете на danaucime@gmail.com!

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com