Посети го Американскиот Универзитет во Бугарија

Посети го Американскиот Универзитет во Бугарија

На 14-ти ноември од 9 – 16 часот во Благоевград

Родители, ученици, професори…. Искористете го овој отворен ден и посетете го Американскиот Универзитет во Бугарија, во Благоевград.   Посетете го Американскиот Универзитет во Бугарија и запознајте се со условите кои овој Универзитет ги нуди.

Можност за присуствување на настава, запознавање со проферорите и студентите на универзитетот, како и разгледување на кампусот.

Се’ што треба да направите е да го најавите Вашето присуство со испраќање на Ваши податоци на aubgmk@gmail.com  и за сите информации следете го Фејсбук настанот -клик тука !

Организиран превоз за заинтересираните од Скопје, Делчево и Прилеп.

Дополнителни информации на телефонскиот број 077/849 321

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com