Oтворен ден на Аmerican University in Bulgaria низ фотографии

Oтворен ден на Аmerican University in Bulgaria низ фотографии

На 14-ти ноември, се одржа Отворениот Ден на Американскиот Универзитет од Бугарија

Околу стотина средношколци од цела Македонија имаа можност да бидат дел од овој интересен настан, каде имаа можност да се запознаат одблиску со Американскиот Универзитет во Бугарија и да присустуваат на неколку интересни предавања.

Сакаш и ти да бидеш дел од Американскиот Универзитет во Бугарија? Следи ја Фан страната на АУБГ и биди во тек со сите активности!

tgbft 0 2 3 4 5 7 11 13 23 fgth gfs12208842_1088470884505123_4825864253839862279_n 12072556_1088380971180781_4546470627374566306_n

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com