Бесплатна еднодневна работилница за средношколци ” Tимска работа и лидерски вештини”

Бесплатна еднодневна работилница за средношколци ” Tимска работа и лидерски вештини”

Дополнителни информации на aubgmk@gmail.com и 077/849-321

Aмериканскиот Универзитет во Бугарија во соработка со Едукативниот центар ” Да Научиме” организира бесплатна еднодневна работилница на тема ” Тимска работа и лидерски вештини”.

Работилницата е наменета за сите средношколци од I, II и III-та и IV-та година.

Бројот на учесници е огранчен на 20.

Време и место: 07-ми мај во 09:00 часот, Младински Културен Центар, Скопје

Пријавување – клик тука

Работилницата се одржува на англиски јазик.

Цели на работилницата

На крај на работилницата учениците ќе можат:

-Да ги дефинираат особините на ефикасен лидер;

-Да ги истакнуваат карактеристиките и однесувањата на ефикасен лидер;

-Да ги определат сопствените стилови на лидерство;

-Да ги мотивираат и организираат другите;

-Да водат процеси на правилно решавање на проблеми и донесување одлуки;

-Да водат ефикасни состаноци;

– Да водат тим кон исполнување на цел;

Ментор: Стефанија Темелковска,  магистер по комуникологија и односи со јавноста

Учесниците на работилницата ќе добијат сертификат за посета на работилница и ваучер во вредност од 50 евра за посета на Едукативен летен камп на Американскиот Универзитет во Бугарија – клик тука!

Фејсбук настан – клик тука

Пријавување до – 04.05.2016-та

Дополнителни информации на aubgmk@gmail.com и 077/849321

 

 

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com