Презентација на програмата за зимски јазичен камп во Белград – сабота, 08.10

Презентација на програмата за зимски јазичен камп во Белград – сабота, 08.10

Местата се ограничени, задолжително потврдување на присуство на danaucime@gmail.com или 071/638997

Во сабота, 08.10.2016-та, ќе  се одржи презентација за програмата за зимски јазичен камп во Белград, како и за можноста за добивање на ваучери.

Презентацијата ќе се одржи во Младински Културен Центар, со почеток во 11:00 часот.

Повеќе за зимскиот јазичен камп во Белград прочитајте на следниот линк – клик тука.

Местата се ограничени, задолжително потврдување на присуство на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com