Еразмус + Инфо Ден !

Еразмус + Инфо Ден !

Волонтерски Центар Скопје ве поканува да бидете дел од ЕРАЗМУС + ИНФО Денот во организација на ЕВС волонтери од Франција – Сиријел и Гијем

Волонтерски Центар Скопје ве поканува да бидете дел од ЕРАЗМУС + ИНФО Денот во организација на ЕВС волонтери од Франција – Сиријел и Гијем.
Сиријел и Гијем поминаа 12 месеци во нашата организација спроведувајќи активности за млади, креирајки го ВОИСЕС магазинот и активности за најмладите. Своето искуство сакаат да го пренесат на локалните млади и да ги споделат информациите за Еразмус + Програмата за млади.

На прашањата
* Што претставува ЕРАЗМУС + Програмата?!
* Како можам да се приклучам во оваа програма?
* Што е ЕВС и како можам да аплицирам?!

Одговорите на овие прашања и уште многу кои очекуваме да бидат поставени од ваша страна ќе имате можност да ги добиете на ЕРАЗМУС+ Инфо ден кој ќе се одржи на ден 19 Октомври 2016 со почеток во 16:30часот во просториите на Волонтерски Центар Скопје.

Пријави се – клик тука!

Ве очекуваме!
Тимот на ВЦС

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com