Посети го Американскиот Универзитет во Бугарија

Посети го Американскиот Универзитет во Бугарија

Запознавање со условите кои ги нуди овој Универзитет, можноста за стипендии, присуство на настава, запознавање со проферорите и студентите на универзитетот, како и разгледување на кампусот. Повеќе информации на 077 849 321

На 19ти Ноември е  ОРГАНИЗИРАНА ПОСЕТА од Македонија на American University in Bulgaria.

Почитувани родители, ученици и професори, регистрирајте се
на овој линк https://goo.gl/forms/SavZ2eSARrGbq3lg2 НАЈДОЦНА ДО 14ти ноември 2016 и посетете го Американскиот Универзитет во Бугарија.

Запознавање со условите кои ги нуди овој Универзитет, можноста за стипендии, присуство на настава, запознавање со проферорите и студентите на универзитетот, како и разгледување на кампусот. Повеќе информации на 077 849 321

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com