Презентација на летната јазична програма за Реџо Калабрија – Италија, лето 2017- та

Презентација на летната јазична програма за Реџо Калабрија – Италија, лето 2017- та

На презентацијата ќе бидат преставени можностите за добивање на ваучери и стипендии за наведената програма!

На ваше барање, на ден 06.12.2016-та во 20:00 во просториите на Едукативниот Центар ” Да Научиме”, ќе се одржи презентација за летната програма за изучување на италијански јазик во Реџо Калабрија, Италија на Универзитет ” Данте Алигиери” за месец јули и август!

На презентацијата ќе бидат преставени можностите за добивање на ваучери и стипендии за наведената програма!

Бројот на учесници е ограничен на 20.

Задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com