Повик за учество на јазична работилница ” English tea at 5 o’clock”

Повик за учество на јазична работилница ” English tea at 5 o’clock”

Пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

Дали сакате да го поминете саботното попладне на малку поинаква јазична работилница по англиски јазик?

Дали сакате да дознаете повеќе за историјата на ритуалот ” English tea at 5 o’clock”?

Едукативниот центар ” Да Научиме” oгранизира јазична интерактивна работилница по англиски јазик ” English tea at 5 o’clock”. Работилницата е интерактивна, со времетрање од 3 часа.

Освен што ќе уживате во вкусот на приготвениот англиски чај и закуски, ќе имате можност преку работа во групи да го збогатите вашиот вокабулар со зборови од англиската кулинарска традиција.

Секој учесник добива сертификат!

Време и место: сабота, 18.12 во 17:00 во просториите на Јазичен центар ” Да Научиме”.

Цена: 249 денари!

Пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

Бројот е ограничен на 15 учесници!

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com