Презентација за летна јазична програма за Берлин, јули -август 2017-та

Презентација за летна јазична програма за Берлин, јули -август 2017-та

На презентацијата секој посетител ќе може да се информира за можноста за добивање на ваучери и стипендии

На ваше барање, Едукативниот центар ” Да Научиме” ќе оддржи презентација за летната јазична програма за Берлин, 2017-та во недела 18.12.2016-та година во 11:00 часот!

На презентацијата секој посетител ќе може да се информира за можноста за добивање на ваучери и стипендии.

Бројот на посетители е ограничен на 20.

Задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997  најдоцна до  16.12.2016-та година.

 

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com