Шпанска филмска вечер во Едукативен центар ” Да Научиме”

Шпанска филмска вечер во Едукативен центар ” Да Научиме”

Пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

Едукативниот центар ” Да Научиме” ja oрганизира првата шпанска филмска вечер.

Дојдете заедно да го одгледаме филмот ” Los ojos de Julia” и да научите повеќе за шпанската кинематографија.

Еден од посетителите ќе има можност да стане добитник на ваучер за изучување на шпански јазик во Барселона. 

Секој посетител добива ваучер за 10% попуст на јазичен курс по шпански јазик во Да Научиме. 

Датум и време: 21.12.2016-та, 19:00 часот, Да Научиме!

Пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

 

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com