50 % попуст на јазични курсеви за студенти и невработени лица

50 % попуст на јазични курсеви за студенти и невработени лица

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

Едукативниот центар ” Да Научиме” организира јазични курсеви по шпански, англиски, италијански, француски или германски јазик во претпладневните часови за студенти и невработени лица.

Во програмата за секој јазичен курс е вклучено:

  • 24 часа јазик по избор;
  • книги и дополнителен дидактички материјал потребен за работа;
  • приемен тест за одредување на ниво;
  • сертификат за завршен курс

Месечна рата –  2399 денари

Месечна рата за студенти и невработени лица -1199 денари

Минимален број на посетители во група – 5

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

 

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com