Бесплатно полагање на ТОЕFL тест за сите апликанти на Aмериканскиот Универзитет во Бугарија

Бесплатно полагање на ТОЕFL тест за сите апликанти на Aмериканскиот Универзитет во Бугарија

Повеќе информации на aubgmk@gmail.com и тел број 077 849 321

Бесплатно полагање на TOEFL тестот за сите кои ќе аплицираат на Aмериканскиот Универзитет во Бугарија најдоцна до 31-ви декември 2016-та година. Тестирањето ќе се одржи во Скопје на 22 јануари 2017.

Повеќе информации на aubgmk@gmail.com и тел број 077 849 321  или клик тука!

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com