Летни јазични програми во Берлин, Барселона, Реџо Калабрија, Верона, Камерино и Лисабон

Летни јазични програми во Берлин, Барселона, Реџо Калабрија, Верона, Камерино и Лисабон

Дополнителни информации и пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

Оваа година, Едукативниот центар “Да Научиме” организира летни јазични курсеви во времетраење од 2 или 4 седмици за изучување на странски јазици. Повеќе за програмите може да се прочита на следните линкови:

  1. Програма за изучување на германски јазик во Берлин –  ( клик тука);
  2. Програма за изучување на шпански јазик во Барселона –  ( клик тука);
  3. Програма за изучување на италијански јазик во Реџо Калабрија – ( клик тука) ;
  4. Програма за изучување на португалски јазик во Лисабон – ( клик тука) ;
  5. Програма за изучување на италијански јазик во Верона – ( клик тука);
  6. Програма за изучување на италијански јазик во Камерино – ( клик тука)

Дополнителни информации и пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

Интензивни курсеви по странски јазици во Скопје!

Германски, шпански, англиски, португалски, руски, албански и италијански јазик.

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997