Интензивни курсеви по германски јазик – почетно и напредни нивоа

Интензивни курсеви по германски јазик – почетно и напредни нивоа

Информации на danaucime@gmail.com или 071/638997!

Распоред на часови за нови групи, интензивен курс германски јазик:

A1.1, понеделник и среда 19:00 -20:30, локација Центар;
A1.2, вторник и четврток 18:00 -20:00, локација Центар;
A1.2 четврток и петок, локација City Mall;
A2.1, вторник 20:00 -22:00, сабота 13:00-15:00, локација Центар;
B1.2, четврток 20:00 -22:00, сабота 15:00 -17:00, локација Центар;
B2.1, понеделник и среда 20:30 -22:00, локација Центар.


Почеток 12.04.2017-та!

Цена -4300 денари, можност за плаќање на рати! Во цената се вклучени книги и дополнителен дидактички материјал.


Информации на danaucime@gmail.com или 071/638997!

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997