Детски курсеви по англиски, француски, италијански, шпански и германски јазик

Детски курсеви по англиски, француски, италијански, шпански и германски јазик

Информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Едукативниот центар “ Да Научиме”  организира јазични курсеви за деца од 4-14 години.

Програмите се засебни за деца од 4-6 години и за деца од 11 -14 години.

Јазичните курсеви се конципирани според специјална програма при што се користи дидактички материјал наменет за возраста на слушателот.

Програмите се интерактивни, се работи во групи, акцентот е ставен на конверзација. Детето, освен со јазични вештини од јазикот кој го изучува, ќе стекне со социјални вештини кои ги придонесат за неговиот когнитивен развој.

Часовите се одржуваат два пати во текот на седмицата или за време на викенд ( во договор со целата група)

Јазици кои може да се изучуваат: aнглиски, германски, француски, шпански и  италијански.

Месечна рата: 1399 денари

Термини по договор, за време на викенд или во текот на една седмица.

 Почеток на настава 11.09.2017-та!

Информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997