Викенд јазични работилници за деца од 5-9 години по англиски, француски, италијански, германски и шпански јазик

Викенд јазични работилници за деца од 5-9 години по англиски, француски, италијански, германски и шпански јазик

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

Едукативниот центар “Да научиме” организира викенд детски јазични работилници за деца на возраст од 5-9 години.

Работилниците се наменети за оние со познавање или без познавање на јазикот на чија работилница сакаат да присустуваат.

Работилниците се интерактивни, акцентот е ставен на конверзација и работа во групи, каде слушателите се здобиваат со познавања од културата и јазикот на земјата чија работилница ја посетуваат.

Времетраење на една работилница е 135 минути со пауза.

Слушателите добиваат традционална закуска, германска, француска, шпанска или италијанска.

Работилницте се одвиваат за време на викенд. Во еден месец се опфатени 4 работилници.

Месечна цена – 1200 денари

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997