Отворен ден на Едукативниот центар ” Да Научиме”

Отворен ден на Едукативниот центар ” Да Научиме”

Задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997! Местата се ограничени!

Дојдете и посетете не’ на Отворениот ден на Едукативниот центар ” Да Научиме”, на ден 06.09.2017-та од 15:00 -20:00 часот!

Информирајте се за интензивните курсеви по англиски, француски, италијански, шпански, португалски и германски јазик!

Присустувајте на бесплатен демо час по германски, англиски, италијански, француски, португалски и шпански јазик!

Информирајте се за можностите за добивање на ваучери и стипендии за изучување на странски јазици надвор од Македонија!

Информирајте се за бесплатни работилици по јазици!

Задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997! Местата се ограничени!

 

Share Button

Препорачани статии

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 26.03

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Летна јазична програма за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

Летна јазична програма за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997