Распоред на часови за групи по италијански, шпански и француски јазик

Распоред на часови за групи по италијански, шпански и француски јазик

Италијански јазик А1.1 – локација Центар Понеделник и среда од 18:00 -20:00 Италијански јазик А1.2 – локација City Mall Понеделник повеќе

Италијански јазик А1.1 – локација Центар

Понеделник и среда од 18:00 -20:00

Италијански јазик А1.2 – локација City Mall

Понеделник и среда од 20:30 -22:00

Италијански јазик А2.1 – локација Центар

Понеделник и среда од 20:00 -21:30

Италијански јазик B1.1 – локација City Mall  ( по договор)

Шпански јазик А1.1 – локација Центар

Понеделник и среда од 20:00- 21:30

Шпански јазик А1.1- локација City Mall

Вторник и четврток од 19:00 -20:30

Шпански јазик А1.2 – локација Центар

Понеделник и среда од 18:30 -20:00

Шпански јазик Б1.1 – локација City Mall

Вторник и четврток од 20:30 -22:00

 Француски јазик А1.1  – Локација Центар

Вторник и четврток од 18:00 -19:30

Француски јазик  А1.1 – Локација City Mall

Вторник и четврток од 20:15 -21:45

Информации на телефон 071/638997

 

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997