Повик за учество на работилница “Германскиот јазик, низ германскиот музика, кујна и филм”

Повик за учество на работилница “Германскиот јазик, низ германскиот музика, кујна и филм”

Пријавување на danaucimе@gmail.com или на 071/638997

На 08.10 со почеток во 11:00 часот, ќе се одржи првата од серија јазични работилници на Да Научиме.

Работилницата е насловена “ Германскиот јазик, низ германската  музика, кујна и филм”.

Наменета е за оние кои имаат желба да дознаат интересни факти за германската музика, кујна и филм, преку зададени вежби и работа во групи да го збогатат вокабуларот од горенаведените теми.

Секој учесник треба да има познавање А1.2 на германски јазик.

Работилницата е со времетраење од 3 часа.

Цена  – 349 денари.

Во цената е вклучен материјал потребен за работа како и сертификат за посета на работилница.

Пријавување на danaucimе@gmail.com или на 071/638997

Крајниот рок за пријавување е 04.10.2017

Бројот на учесници е ограничен на 20.

Share Button

Препорачани статии

Распоред на часови за групи по англиски јазик – нивоа од А1.1 -Б1.2 – почеток 27.11

Распоред на часови за групи по англиски јазик – нивоа од А1.1 -Б1.2 – почеток 27.11

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Распоред на часови за германски јазик – нивоа А1.1 – Б2.2 – почеток 27.11
Специјализиран курс по германски јазик за медицинари

Специјализиран курс по германски јазик за медицинари

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

Конкурс за доделување на 4 ваучери во вредност од 200 евра за јазичен курс по италијански јазик во Верона, Италија
Конкурс за доделување на 6 ваучери за зимски јазичен курс во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 6 ваучери за зимски јазичен курс во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com