Конкурс за доделување на 6 (шест) ваучери во вредност од 400 евра за зимски јазичен камп по шпански јазик во Барселона, Шпанија

Конкурс за доделување на 6 (шест) ваучери во вредност од 400 евра за зимски јазичен камп по шпански јазик во Барселона, Шпанија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Во соработка со Едукативeн центар од Барселона, член на Институт Сервантес, Да научиме доделува 8 ваучери во вредност од 400 евра за јазичен курс по конверзација или граматика во Барселона, Шпанија !

Термин:

07.01 -21.01

21.01 -04.02

Програмата вклучува:

 • Aвионски превоз Скопје – Барселона ( повратен билет);
 • Трансфер до апартман;
 • Курс по шпански јазик- ( 10 часови граматика или 5 часови конверзација од 60 минути во текот на една седмица);
 • Приемен тест за одредување на ниво;
 • Сертификат за посета на часови;
 • Книги и дидактички материјал;
 • Сместување во aпартмани близу училишниот центар, во строг центар на Барселона;
 • Трошоци за струја и вода;
 • Интернет;
 • Еднаш седмично огранизирана екскурзија/дружба во времетрање од 2 часа;
 • Патничко и здравствено осигурување;
 • Организација на патувањето.

Како дополнителни активности се предвидени посета на Валенсија, Музеј на Салвадор Дали, Забавен парк Тибидабо!

Програмата е наменета за оние со или без познавање на шпански јазик!

Програмата не вклучува:

1)       Храна

2)       Екскурзии по желба на слушателите;

Цена на програма :

649 евра цена со ваучер, за курс конверзација – 1049 eвра без ваучер!

 700 евра цена со ваучер за интензивен курс – 1100 евра без ваучер!

Аплицирај за ваучер од 400 евра и помини незаборавни две седмици  во Барселона  за 649 евра.

Можност за плаќање на 4 рати!

Аплицирај за ваучер најдоцна до 05.11.2017-та

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Следи не’ на нашите Фејсбук страни Да Научиме и Убавините на Италија

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997