Зимски јазичен камп во Белград

Зимски јазичен камп во Белград

Зимскиот jазичен камп е наменет за сите оние кои имаат желба да научат или да го подобрат знаењето германски, шпански, aнглиски, француски или италијански јазик и словенечки јазик!

Едукативниот центар ” Да Научиме” ве носи на зимски јазичен  во Белград.

Зимскиот jазичен камп е наменет за сите оние кои имаат желба да научат или да го подобрат знаењето германски, шпански, aнглиски, француски или италијански јазик и словенечки јазик!

Термин:
06.01 – 20.01.2017-та година

Во програмата е вклучено:

-превоз ( Скопје – Белград);
-сместување;
-40 часови по германски, шпански, англиски, француски, италијански или словенечки јазик по 45 минути. Во текот на еден ден се предвидени 4 часови по 45 минути. Часовите се одвиваат секој ден во предпланевните или попладневните часови во зависност од предвидените активности;
-приемен тест за одредување на нивото на знаење на јазикот;

-дидактички матријал потребен за одвивање на настава;
-посета на 2 јазични работилници ( запознавање на културата на земјата чиј јазик се изучува, техники за учење на странски јазик, традиционална храна, филм, што претстаува ТОEFL- тест и слично);
-посета на eдна специјализирана работилница (техники за полагање на TOEFL, GOETHE, CELI, CILS, IELTS, CEA, CPE испит);
-сертификат за посета на курс;
-осигурување ( патничко и здравствено);
–организирана екскурзија за запознавање на знаменитостите на Белград;

-организација на патувањето.

Во програмата не е вклучено:

– Храна;
– Организирана вечера со традиционални домашни специјалитети ( 10 eвра);

 Цена за две седмици 349 евра – две седмици

Можност за плаќање на 3 рати!

Пријавување најдоцна до 10.11.2017-та година

Програмата е наменета за средношколци и студенти

За сите дополнителни информации и информативна средба контактирајте  не’ на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997