Конкурс за доделување на 6 ваучери за зимски јазичен курс во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 6 ваучери за зимски јазичен курс во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Во соработка со Едукативниот центар, “Sprachenatelier”, Да научиме доделува 6 ваучери во врeдност од 200 евра за интензивен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија за две седмици.

Термин:

12.01 -26.01

26.01 -09.02

 

Програмата вклучува:

 • Aвионски превоз Скопје –Берлин- Скопје;
 • Трансфер до апартман;
 • Интензивен курс по германски јазик- (20 часови седмично со времетрање од 55 минути);
 • Приемен тест за одредување на ниво;
 • Сертификат за посета на курс;
 • Дидактички материјал;
 • Сместување во aпартмани близу училишниот центар;
 • Трошоци за струја и вода;
 • Интернет;
 • Секојдневни активности организирани од страна на Едукативниот центар;
 • Патничко и здравствено осигурување;
 • Организација на патувањето.

Како дополнителни активности се предвидени посета на Потсдам, Лајпциг, Хамбург и локални историски споменици. Екскурзиите не се задолжителни. Цената на една екскуризија е од 7 -15 евра и се одвиваат за време на викенд.

Програмата е наменета за оние со и без познавање на германски јазик!

1)       Храна

2)       Екскурзии по желба на слушателите;

Цена на програма :  879 еврa  ( 679 eвра со ваучер)

Аплицирај за ваучер и помини незаборавен зимски распуст во Берлин за 679 евра!

Можност за плаќање на 4 рати!

Аплицирај најдоцна до 10.11.20167-та!

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Share Button

Препорачани статии

Распоред на часови за интензивен курс по италијански јазик – почетно ниво локации Центар, Карпош 3 и Автокоманда
Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 10.09

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 10.09

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 10.09

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 10.09

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Mon ChouChou (Мон ШуШу)- Kids Fashion

Mon ChouChou (Мон ШуШу)- Kids Fashion

Mon ChouChou – Kids Fashion е место каде што ќе најдете модерни, уникатни, високо – квалитетни парчиња детска гардероба, наменети повеќе

Подготвителни часови за полагањe на IELTS (International English Language Testing System)

Подготвителни часови за полагањe на IELTS (International English Language Testing System)

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997