Распоред на часови за германски јазик – нивоа А1.1 – Б2.2 – почеток 27.11

Распоред на часови за германски јазик – нивоа А1.1 – Б2.2 – почеток 27.11

Информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Ниво А1.1 – Локација Центар

Група I – вторник, четврток и петок од 17:30 -19:00

Група II – викенд по договор

 

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Група I – вторник и четврток од 20:30 -22:00

Група II – викенд по договор

Ниво А1.2 – Локација Центар

Понеделник и среда од 20:30 -22:00

Вторник и четврток од 17:30 -19:00

Ниво А1.2 – Локација City Mall

Вторник и четврток од 20:00 -21:30

Ниво А2.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 20:30 -22:00

Ниво А2.2  – Локација Центар

Понеделник и среда од 19:00 -2o:30

Ниво Б1.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 19:00- 20:30

Ниво Б1.1 + – Локација Центар

По договор

Ниво Б1.2 – Локација Центар

Вторник и четврток од 20:30 -22:00

Ниво Б2.1 – Локација Центар

Викенд по договор

Ниво B2.2 – Локација Центар

Викенд по договор

Германски јазик за медицинари – Локација Центар

Викенд по договор

Во сите нивоа опфатени се 20 часа по 90 минути. Цената на курсевите е 4600 денари со вклучени книги и дополнителен материјал.

Информации  за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

 Информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Повик за учество на работилница ”Шпанско божиќно кафе- обичаи и традиции”

Повик за учество на работилница ”Шпанско божиќно кафе- обичаи и традиции”

Несомнено, еден од најубавите периоди во годината е Божиќ. Дали знаете како шпанците го прославуваат Божиќ и божиќните празници? Дали повеќе

Повик за учество на работилница ”Италијанско божиќно кафе- обичаи и традиции”

Повик за учество на работилница ”Италијанско божиќно кафе- обичаи и традиции”

Несомнено, еден од најубавите периоди во годината е Божиќ. Дали знаете како италијанците го прославуваат Божиќ и божиќните празници? Дали повеќе

Информативна сесија за студирање во Словенија

Информативна сесија за студирање во Словенија

Време и место – недела 24.12.2017-та, од 12:00 -14:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Германско божиќно кафе- обичаи и традиции”

Повик за учество на работилница ” Германско божиќно кафе- обичаи и традиции”

Пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997 најдоцна до 16.12. 2017-та!

Aнглиски јазик за медицински сестри – почетно и напредни нивоа

Aнглиски јазик за медицински сестри – почетно и напредни нивоа

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997