Презентација и упис за јазични курсеви во Едукативен центар ” Да научиме”

Презентација и упис за јазични курсеви во Едукативен центар ” Да научиме”

Заради ограничен број на места – задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

На 14.01.2018-та со почеток во 12:30, Едукативниот центар ” Да научиме”, во својот центар во Центар, ќе одржи презентација за јазични курсеви.

Презентацијата ќе трае 60 минути, сите заинтересирани ќе можат да добијат детални информации во врска со интензивните курсеви по германски, англиски, француски, словенечки,  италијански, грчки, турски, албански и шпански јазик како и за специјализираните курсеви – германски јазик за медицинари, почетен германски јазик за медицински сестри, подготвителен курс за work and travel во Германија, деловен англиски јазик, англиски јазик за економисти, англиски јазик за правници, англиски јазик за медицински сестри како и курсевите по конверзација – германски, италијански и француски јазик.

Во периодот од 12:30 -17:30, сите заинтересирани можат да се упишат на некои од горенаведените курсеви.

Наставата се одржува на три локации:

  • Центар ( наспроти Билна аптека);

  • Карпош ( наспроти City Mall);

  • Автокоманда ( наспроти Ветеринарна амбуланта).

Заради ограничен број на места – задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

 

Share Button

Препорачани статии

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 26.03

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Летна јазична програма за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

Летна јазична програма за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997