Распоред на часови по германски јазик – нивоа од А1.1 – B2.2, германски за медицинари и медицински сестри

Распоред на часови по германски јазик – нивоа од А1.1 – B2.2, германски за медицинари и медицински сестри

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Ниво А1.1 – Локација Центар

Група I – вторник, четврток и петок од 17:30 -19:00

Група II – викенд по договор

Група III  – вторник и четврток од  19:00- 20:30, петок по договор

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Група I – понеделник и среда  од 19:30 -21:00

Група II – викенд по договор

Локација Автокоманда

Група I – вторник и четврток од 19:00 -20:30

Група II – вторник и четврток од 20:30 -22:00

Ниво А1.2 – Локација Центар

Група I   Понеделник и среда од 18:30 -20:00

Група II – викенд по договор

Група III – Понеделник и среда од 17:00 -18:30

Ниво А1.2 – Локација City Mall

Група I -Вторник и четврток од 20:00 -21:30

Понеделник, среда и петок од 20:30 -22:00

Ниво А1.2 – Локација Автокоманда

Термини по договор

Ниво А2.1 – Локација Центар

Термини по договор

Ниво А2.1 – Локација City Mall

Вторник и четврток од 19:00 -20:30

Ниво А2.2  – Локација Центар

Понеделник и среда од 21:30 – 22:30, викенд по договор

Ниво Б1.1 + – Локација Центар

Вторник и четврток од 19:00

Нивоа Б1.1, Б1.2, Б2.1 и Б2.2, контактирајте не’ за дополнителни информации и за термини.

Интензивен курс по германски јазик – клик тука!

Германски јазик за медицинари – напредно ниво, термини викенд по договор!

Германски јазик за медицински сестри – почетно ниво, термини викенд по договор – клик тука!

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Наставата се одржува на 3 локации:

 – Центар ( наспроти Билна Аптека);

 – Карпош ( наспроти City Mall);

–  Aвтокоманда ( наспроти Ветеринарна Амбуланта).

 

Share Button

Препорачани статии

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 26.03

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Летна јазична програма за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

Летна јазична програма за изучување на англиски јазик во Лимасол, Кипар

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997