Распоред на часови по англиски јазик, нивоа од А1.1 -Б1.1 и деловен англиски јазик

Распоред на часови по англиски јазик, нивоа од А1.1 -Б1.1 и деловен англиски јазик

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Ниво А1.1 – Локација Центар

Викенд настава – термини по договор

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Група I – вторник и четврток од 20:30 -22:00

Ниво А1.1 – Локација Автокоманда

Група I – понеделник и среда од 19:00 -20:30

 Ниво А1.2 Локација City Mall

Група I – понеделник, среда и петок од 19:30 -20:30

Ниво А1.2 Локација Автокоманда

Термини по договор

Ниво А2.1 – Локација City Mall

Понеделник и среда од 17:30 -19:00

Ниво A2.2 – Локација Центар

Вторник и четврток од 16:00 – 17:30

Деловен англиски јазик

Термините се одредуваат на првиот информативен час

Интензивен курс по англиски јазик – клик тука

Информации  за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Повик за учество на работилница ” Велигденски обичаи и традиции во Германија”
Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Koнкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997!

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Конкурс за доделување на 10 ваучери во вредност од 300 евра за летна јазична програма за изучување на шпански јазик во Малага

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или информирај се на 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997