Распоред на часови по италијански јазик нивоа А1.1 – Б1.1

Распоред на часови по италијански јазик нивоа А1.1 – Б1.1

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Ниво А1.1 – Локација Центар

Група I – викенд настава

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Група I – вторник и четврток од 20:00 -21:30

Ниво А1.1 – Локација Автокоманда

Група I – понеделник и среда од 19:45 – 21:15

Ниво А1.2 – Локација Центар

Понеделник и среда од 17:30 -19:00

 Ниво А2.1 – Локација City Mall

Понеделник и среда од 20:30 -22:00

Ниво А2.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 17:00 -18:30

Ниво B1.1 – Локација City Mall

Вторник и четврток од 19:30 -21:00

Почеток на настава – 17.01

Интензивен курс по англиски јазик – клик тука

Информации  за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Повик за учество на работилница ” Божиќно италијанско кафе – традиции и обичии”

Повик за учество на работилница ” Божиќно италијанско кафе – традиции и обичии”

Слушателите ќе имаат можност да научат многу интересни приказни за Божиќ во Италија и ќе имаат можност да дегустирате традиционални италијански божиќни слатки

Распоред на часови за интензивен курс по италијански јазик – почетно ниво локации Центар, Карпош 3 и Автокоманда
Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 10.09

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 10.09

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 10.09

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 10.09

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Mon ChouChou (Мон ШуШу)- Kids Fashion

Mon ChouChou (Мон ШуШу)- Kids Fashion

Mon ChouChou – Kids Fashion е место каде што ќе најдете модерни, уникатни, високо – квалитетни парчиња детска гардероба, наменети повеќе