Конкурс за доделување на 10 ( десет) ваучери во вредност од 400 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона, Шпанија

Конкурс за доделување на 10 ( десет) ваучери во вредност од 400 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона, Шпанија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Во соработка со Едукативниот центар  од Барселона, член на Институт Сервантес, Да научиме доделува 10 ваучери во вредност од 400 евра за интензивен јазичен курс во Барселона, Шпанија за еден месец или две седмици!

Термин: месец јули и август

Програмата вклучува:

 • Aвионски превоз Скопје – Барселона – Скопје;
 • Трансфер до апартман;
 • Курс по шпански јазик- интензивен курс  ( 5 часови седмично во времетрање од 60 минути, конверзација, или 10 часа седмично во времетраење од 90 минути);
 • Приемен тест за одредување на ниво;
 • Сертификат за посета на курс;
 • Книги и дидактички материјал;
 • Сместување во aпартмани близу училишниот центар;
 • Трошоци за струја и вода;
 • Интернет;
 • 2 организирани средби со наставен кадар;
 • Секојдневни активности организирани од страна на Едукативниот центар;
 • Патничко осигурување и здравствено осигурување;
 • Посета на јазични работилници по шпански јазик, еден месец пред поаѓање во Скопје;
 •  Организација на патувањето
 • 50% попуст на јазични курсеви во текот на целата година во Едукативен центар ” Да Научиме”

Како дополнителни активности се предвидени посета на музејот на Салвадор Дали, Валенсија, Мадрид, Коста Брава( по договор со групата).

Програмата е наменета за оние со и без познавање на шпански јазик!

Интензивен курс по шпански јазик  – клик тука

Програмата не вклучува:

1)       Храна

2)       Екскурзии по желба на слушателите;

 Цена :  1389 еврa  ( 989 евра со ваучер, курс конверзација) –   4 седмици

                  1099 евра ( 699 евра со ваучер, курс конверзација ) –  2 седмици

1550 евра ( 1150 евра со ваучер, интензивен курс) – 4 седмици

1250 евра ( 850 евра со ваучер, интензивен курс – 2 седмици

Аплицирај за ваучер и помини незаборавно лето, еден месец 949 евра или две седмици за 699 евра.

Можност за плаќање на 6 рати!

Аплицирај најдоцна до 18.02.2018-та!

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Следи не’ на нашите Фејсбук страни Да Научиме и Убавините на Италија

Share Button

Препорачани статии

Бесплатни часови по конверзација по германски, англиски, шпански и италијански јазик
Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик, нивоа од А1.1 -Б2.2, почеток 05.03

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик, нивоа од А1.1 -Б2.2, почеток 05.03

Ниво А1.1 – Локација Центар Група I – понеделник и среда од 20:00-21:30 Група II – петок и сабота по повеќе

Бесплатно тестирање за познавање на странски јазици во Едукативен центар ” Да научиме”
Koнкурс за доделување на 5 ( пет) ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Марбеља, Шпанија

Koнкурс за доделување на 5 ( пет) ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Марбеља, Шпанија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Koнкурс за доделување на 5 ( пет) ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Koнкурс за доделување на 5 ( пет) ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com