Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик, нивоа од А1.1 -Б2.2, почеток 05.03

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик, нивоа од А1.1 -Б2.2, почеток 05.03

Ниво А1.1 – Локација Центар Група I – понеделник и среда од 20:00-21:30 Група II – петок и сабота по повеќе

Ниво А1.1 – Локација Центар

Група I – понеделник и среда од 20:00-21:30

Група II – петок и сабота по договор

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Група I – понеделник, среда и петок  од 17:30 -19:00

Локација Автокоманда

Група I – понеделник, среда и петок од 17:30 -19:00

Ниво А1.2 – Локација Центар

Група I   Понеделник и среда од 20:00 -21:30

Група II – вторник и четврток од 17:30 -19:00

Ниво А1.2 – Локација Автокоманда

Вторник и четврток од 20:30

Ниво А2.1 – Локација Центар

Понеделник и среда од 20:30 -22:00

Ниво А2.1 – Локација City Mall

Понеделник, среда и петок од 20:30 -22:30

 Ниво А2.2  – Локација Центар

Вторник и четврток од 20:30 -22:00

 Ниво Б1.1 – Локација Центар

Понеделник и среда од 19:00 -20:30

Ниво Б1.2 – Локација Центар

Недела од 10:00 -13:00

Ниво B1 + ( B1.3) – Локација Центар

Вторник и четврток од 20:00 -21:30

Сабота  – од 14:00 -17:00

Германски јазик за медицински сестри – почетно ниво

Понеделник и среда од 19:30 -21:00

Германски јазик за медицинари

Викенд по договор

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Наставата се одржува на 3 локации:

 – Центар ( наспроти Билна Аптека);

 – Карпош ( наспроти City Mall);

–  Aвтокоманда ( наспроти Ветеринарна Амбуланта).

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com