Бесплатни часови по конверзација по германски, англиски, шпански и италијански јазик

Бесплатни часови по конверзација по германски, англиски, шпански и италијански јазик

Задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

 Едукативниот центар ” Да Научиме” организира бесплатни викенд часови по конверзација по германски, англиски, шпански и италијански јазик.

Часовите се наменети за оние со познавање на јазикот на ниво А2. Часовите се одржуваат за време на викенд.

Датуми за одржување на конверзациски часови:

03.03 во 12:00 – Aнглиски јазик;

03.03 во 17:00 – Италијански јазик;

04.03 во 13:00 – Германски јазик;

04.03 во 12:30 – Шпански јазик.

Ограничен број на места.

Задолжително пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

 

 

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com