Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 26.03

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Ниво А1.1 – Локација Центар

Викенд настава – термини по договор

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Група I – петок од 17:00-19:30

Ниво А1.1 – Локација Автокоманда

Група I – понеделник и среда од 19:00 -20:30

 Ниво А1.2 Локација Центар

Група I – вторник и четврток од 19:00 -20:30

Ниво А2.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 17:30 -19:00

Ниво A2.2 – Локација City Mall

Понеделник и среда од 17:30 -19:00

Ниво Б1.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 16:00-17:30

Информации  за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагањe на IELTS (International English Language Testing System)

Подготвителни часови за полагањe на IELTS (International English Language Testing System)

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

Лела, мандарините поскапеа, а  ти си ми уште скарана“

Лела, мандарините поскапеа, а ти си ми уште скарана“

Овој графит е урбана скопска приказна и речиси и да нема некој во Скопје кој не го видел или барем не слушнал за него преку муабети од другите.

Се чекаме на Рекорд

Се чекаме на Рекорд

На ова место сигурно се чекале вашите баба и дедо, вашите родители, а денес и вие се чекате на Рекорд.

Како настанале имињата на македонските градови?

Како настанале имињата на македонските градови?

Дали некогаш сте се запрашале како е настанато името на вашето родно место?

Како скопските населби и маала ги добиле своите имиња?

Како скопските населби и маала ги добиле своите имиња?

Дали некогаш сте се запрашале како Драчево, Чаир, Аеродром или познатите скопски маала како Дебар Маало ги добиле своите имиња? Прочитајте го текстот и дознајте за потеклото на имињата на некои од нив