Информативна сесија за студирање во Италија за додипломски и последипломски студии

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Дали сте еден од оние кои сакаат да го продолжат своето образование во Италија? Дали сакате да дознаете за можностите за студирање на додипломски и мастер студии?

Дознајте повеќе за можностите за студирање во Италија, начинот на живеење, можностите за добивање на стипендии и Еразмус програмите на информативната сесија во организација на Едукативниот Центар ” Да Научиме”.

Бројот на места на оние кои можат да присустуваат е ограничен на 20 слушатели.

Секој учесник добива:

  • материјали со корисни информации за студирање во Италија;

  • 20% попуст на курс по словенечки јазик во ” Да Научиме”;

  • 10% попуст на курсеви по останати јазици во ” Да Научиме”.

Време и место – недела 26.04.2018-та, од 20:00 часот, Едукативен центар ” Да научиме”

Koтизација – 799 денари!

Пријавување на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагањe на IELTS (International English Language Testing System)

Подготвителни часови за полагањe на IELTS (International English Language Testing System)

Дополнителни информации може да се добијат на danaucime@gmail.com или 071/638997

Лела, мандарините поскапеа, а  ти си ми уште скарана“

Лела, мандарините поскапеа, а ти си ми уште скарана“

Овој графит е урбана скопска приказна и речиси и да нема некој во Скопје кој не го видел или барем не слушнал за него преку муабети од другите.

Се чекаме на Рекорд

Се чекаме на Рекорд

На ова место сигурно се чекале вашите баба и дедо, вашите родители, а денес и вие се чекате на Рекорд.

Како настанале имињата на македонските градови?

Како настанале имињата на македонските градови?

Дали некогаш сте се запрашале како е настанато името на вашето родно место?

Како скопските населби и маала ги добиле своите имиња?

Како скопските населби и маала ги добиле своите имиња?

Дали некогаш сте се запрашале како Драчево, Чаир, Аеродром или познатите скопски маала како Дебар Маало ги добиле своите имиња? Прочитајте го текстот и дознајте за потеклото на имињата на некои од нив