Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 10.09

Распоред на часови за интензивен курс по германски јазик – почеток 10.09

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Ниво А1.1 – Локација Центар

Група I – понеделник и среда од 17:00-18:30 ( слободни места 2)

Група II – вторник и четврток од 20:00 – 21:30 ( слободни места 2)

Група III – викенд по договор ( слободни места 3)

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Група I – понеделник, среда  17:30 -19:00

Група II – вторник и четврток од 19:00-20:30

Група III – понеделник и среда од 20:30 -22:00

Група IV – викенд по договор

Локација Автокоманда

Група I – понеделник и среда oд 20:30 – 22:00

Група II – вторник и четврток од 19:00 – 20:30

Група III – понеделник и среда од 17:30 -19:00

Ниво А1.2 – Локација Центар

Група I   Понеделник и среда од 20:00 -21:30

Група II – Сабота од 11:00-14:00

Ниво А1.2 – Локација Автокоманда

Вторник и четврток од 20:30 -22:00

Ниво А1.2 – Локација Сити Мол

Група I   Понеделник и среда од 19:00 -20:30

Група II – Вторник и четврток од 17:30 -19:00

Ниво А2.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 18:30 -22:00

Ниво А2.1 – Локација Сити Мол

Вторник и четврток од 19:00 – 20:30

Ниво A2.2 – Локација Центар

Вторник и четврток од 17:00 – 18:30

Вторник и четврток од 20:00 – 21:30

Ниво А2.2 – Сити Мол

Викенд по договор

Ниво Б1.1 – Центар

Понеделник и среда од 20:00 – 21:30

Ниво Б1.2 – Центар

Понеделник и среда од 18:30 -20:00

Ниво Б2.1 – Центар

Викенд по договор

Германски јазик за медицински сестри – по договор

Германски јазик за медицинари – по договор

Дополнителни информации на danaucime@gmail.com или 071/638997

Наставата се одржува на 3 локации:

 – Центар ( наспроти Билна Аптека);

 – Карпош ( наспроти City Mall);

–  Aвтокоманда ( наспроти Ветеринарна Амбуланта).

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com