Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 10.09

Распоред на часови за интензивен курс по англиски јазик – почеток 10.09

Информации за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Ниво А1.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 20:30 -22:00

Вторник и четврток од 19:00 -20:30

Викенд по договор

Ниво А1.1 – Локација City Mall

Понеделник и среда од 19:00 – 20:30

Ниво А1.1 – Локација Автокоманда

Викенд по договор

Ниво А1.2 – Локација Центар

Група – вторник и петок од 17:30 -19:00

Ниво А2.1 – Локација Центар

Четврток од 17:30 – 19:00 и петок од 19:00 до 20:30

Ниво Б1.1 – Локација Центар

Вторник и четврток од 16:00-17:30

Ниво Б1.1 – Локација Сити Мол

Понеделник и среда од 17:30 – 19:00

Делoвен англиски јазик -Локација Центар

Викенд по договор

Деловен англиски јазик- Локација Сити Мол

Понеделник и среда од 20:30 -22:00

Информации  за слободни места на danaucime@gmail.com или 071/638997

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com