Конкурс за доделување на 10 ( десет) ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона, со посета на Ибица

Конкурс за доделување на 10 ( десет) ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по шпански јазик во Барселона, со посета на Ибица

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Во соработка со Едукативниот центар  од Барселона, член на Институт Сервантес, Да научиме доделува 10 ваучери во вредност од 300 евра за интензивен јазичен курс во Барселона, Шпанија за еден месец или две седмици!

Термин: месец јули

Програмата вклучува:

 • Aвионски превоз повратен билет;
 • Трансфер до апартман;
 • Курс по шпански јазик- интензивен курс  ( 5 часови седмично во времетрање од 60 минути, конверзација, или 10 часа седмично во времетраење од 90 минути);
 • Приемен тест за одредување на ниво;
 • Сертификат за посета на курс;
 • Книги и дидактички материјал;
 • Сместување во aпартмани близу училишниот центар;
 • Трошоци за струја и вода;
 • Интернет;
 • 2 организирани средби со наставен кадар;
 • Секојдневни активности организирани од страна на Едукативниот центар;
 • Посета на јазични работилници по шпански јазик, еден месец пред поаѓање во Скопје;
 •  Организација на патувањето
 • 50% попуст на јазични курсеви во текот на целата година во Едукативен центар ” Да Научиме”

Како дополнителни активности се предвидени посета на музејот на Салвадор Дали, Валенсија, Мадрид, Коста Брава и Ибица ( програма предвидена со ноќевање).

Програмата е наменета за оние со и без познавање на шпански јазик!

Програмата не вклучува:

1)       Храна

2)       Екскурзии по желба на слушателите;

3)     Патничко и здравствено осигурување ( 600 денари)

Цена  со добиен ваучер 989 евра ( курс конверзација), 1150 евра ( интензивен курс).

Цена за две седмици – 749 евра со добиен ваучер

Можност за плаќање на рати!

Аплицирај најдоцна до 25.02.2019-та!

Дополнителни информации може да се добијат на 071/638997 или danaucime@gmail.com

Share Button

Препорачани статии

Подготвителни часови за полагање на државна матура по англиски, германски, македонски јазик и математика
Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Конкурс за доделување на една стипендија во вредност од 80% за изучување на италијански јазик во Камерино, Италија – месец април

Заинтересираните кандидати за добивање на стипендија, можат да се информираат и да закажат информативна средба на danaucime@gmail.com или да не’ контактираат на телефонскиот број 071/638997

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по англиски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com

Конкурс за доделување на 10 десет ваучери во вредност од 300 евра за летен јазичен курс по италијански јазик во Реџо ди Калабрија, Италија
Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Конкурс за доделување на 5 ваучери за летен јазичен курс по германски јазик во Берлин, Германија

Дополнителни информации може да се добијат на 071/ 638997 или danaucime@gmail.com